Eenpersoons bed Suus bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Eenpersoons Bed Suus
Eenpersoons Bed Suus

Eenpersoons bed Suus

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Dit prachtige steigerhouten kinderbed is gemaakt voor lang gebruik. Omdat er in dit kinderbed een standaard 1 persoons matras past kan het bed mee tot jouw kind klaar is voor een volwassen bed. Lees meer

Productinformatie

De afmetingen van de matras is 90x200. Afmetingen bed: 212 x 96 cm.

Dit prachtige steigerhouten kinderbed is gemaakt voor lang gebruik. Omdat er in dit kinderbed een standaard 1 persoons matras past kan het bed mee tot jouw kind klaar is voor een volwassen bed.

Wij produceren dit bed in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om er aan andere kleur aan te geven. Dit kun je doorgeven in de omschrijving van jouw bestelling.

De lattenbodem die standaard meegeleverd wordt heeft de afmetingen van 90x200. Elk ander lattenbodem van deze maat zal hier ook in passen.

Het 1 persoonsbed van hout is een mooi, robuust en bovendien duurzaam bed. Drie belangrijke redenen om het houten bed in ieder geval te overwegen. Mooi dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Robuust vanwege de stoere uitstraling daarvan en duurzaam dankzij het houten frame aan de onderzijde. Het bed zit daardoor op een zeer stevige wijze in elkaar.

Onze bedden van steigerhout worden standaard van nieuwe planken gemaakt, met een rondkantje zodat er bijna geen kans is op splinters. Deze planken hebben een mooie, gladde egale uitstraling en geven het bed veel karakter. Zoekt je iets anders of zit jouw gewenste maatvoering er niet bij? Dat is geen probleem want wij kunnen alles op maat maken!

Specificaties
Afmetingen
212 × 96 cm
Soort bed

Eenpersoons bed