U Loungebank zwart bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
1 1

U Loungebank zwart

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Excuses voor het ongemak.

De mooiste loungebank voor de tuin vindt je bij ons! Droommeubel Concurrent is er ook voor jouw tuinmeubelen. Bij het eerste zonnestraaltje wil je natuurlijk de tuin in. En niet alleen om je groene vingers goed de kost te geven, maar ook om lekker uit te rusten op een fijne tuinbank. Of je nu een ruime tuin hebt of een compact balkon, je verdient het om buiten tot rust te komen. En daarom maken wij jouw tuinbank speciaal op maat!

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland. Lees meer

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Productinformatie

De loungebanken / hoekbanken hebben een zitgedeelte die 58 cm diep is dit is ideaal voor de standaard kussens, deze zijn namelijk 60 diep, en omdat de zitting 58 diep is zult je nooit last hebben van een vervelende harde rand in jouw knieholtes. Deze diepte zorgt er voor dat je lekker kunt zitten. De zithoogte van de loungebank / hoekbank zonder kussen is 40 cm. Als hier een kussen op komt dan moet je denken aan onderveer een zithoogte van 48 cm. De hoogte van de rugleuning is 45 cm. Ook deze maat is ideaal voor de rugkussen.

Deze loungebank wordt geleverd in een behandelde kleur zwart. Dit dient u ieder jaar opnieuw te behandelen om uw bank goed te houden.

Bij ons vindt je de mooiste loungebanken gemaakt van Steigerhout. Wij gebruiken uitsluitend nieuw hout met een meubel kwaliteit merk voor de buitenmeubelen. wil je de tuinbank ook behandeld hebben door ons tegen de weersomstandigheden, dan kun je dit erbij bestellen. Doet je dit niet, dan is het wel belangrijk dat je dit zelf doet, om zo de bank lang goed te houden. Herhaal dit proces eens in de twee jaar.

Let op! Kussens leveren wij niet.