Bedhuisje Amsterdam met glijbaan bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl

Profiteer tijdelijk van onze zomerkorting! 15 procent korting op de gehele collectie. Korting is al verwerkt in de prijs!

Showrooms:       Konijnenberg 137, 4825 BC Breda       -        Grote Noord 16, 1621 KJ Hoorn         -            : 0229-505289 - Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Achteraf Betalen
Gratis bezorging vanaf € 450,-
Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan
Bedhuisje Amsterdam Met Glijbaan

Bedhuisje Amsterdam met glijbaan

Levertijd: 7 tot 14 dagen 

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland Lees meer

Productinformatie

Dit bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven en één beneden. De matrasmaat is standaard 90×200. De afmetingen van dit bed zijn 260 cm lang, 100 cm diep en 183 cm hoog

Neem ook een kijkje bij onze kledingkasten, om de slaapkamer helemaal af te maken. Het is ook mogelijk om dit bed zelf te kleuren, wij zorgen er uiteraard voor dat het bed volledig splintervrij in elkaar gezet wordt.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Afmetingen: 187 cm hoog x 260 cm lang x 96 cm diep

Specificaties
Glijbaan

Ja

Matraslade

Ja

Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed