Blog - Droommeubel Concurrent

Profiteer tijdelijk van onze zomerkorting! 15 procent korting op de gehele collectie. Korting is al verwerkt in de prijs!

Showrooms:       Konijnenberg 137, 4825 BC Breda       -        Grote Noord 16, 1621 KJ Hoorn         -            : 0229-505289 - Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Achteraf Betalen
Gratis bezorging vanaf € 450,-
Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken

Blog

Zou het niet heerlijk zijn als kinderen uit zichzelf naar bed zouden gaan? Met deze bedden komt die gedachte zeker dichterbij. Slapen wordt zo weer een feestje!

Het is avond 19:00 uur bedtijd! Mijn vriendin en ik zitten lekker op de bank terwijl wij onze slaap lekker kus van onze kinderen krijgen ( 7 & 3 jaar ). Kinderen gaan naar boven, want ze kunnen niet wachten om onder de warme dekens in hun knusse boomhutbed te kruipen. Wanneer ze boven zijn horen wij af en toe nog wat geklets van hun terwijl ze druk bezig zijn met hun tanden te poetsen, slaap kleren aan te doen en naar hun eigen bedhuisje lopen. Ondertussen is het 19:30 en wij hebben een leuke film uitgezocht en kunnen lekker de laatste uurtjes van de dag samen zijn terwijl de kinderen zonder enkele moeite zijn gaan slapen.

Dit was ooit anders! Voordat ze hun nieuwe bedden hadden ging het allemaal een stuk lastiger. Naar bed brengen was altijd het minst leuke onderdeel van de hele dag, want ze wilde nog niet slapen en waren nog laaangggg niet moe! Dat is wat wij elke avond kregen te horen. Gelukkig is dit nu anders.

Regelmatig horen wij het probleem dat kinderen niet goed kunnen slapen. Als je kind eenmaal in bed ligt, wil je wel graag dat het ook lekker de gehele nacht doorslaapt. De meeste kindjes kunnen niet slapen vanwege angst voor het donker of het alleen zijn, maar ook vanwege spanningen op school of in het gezin. Wellicht is het wel een idee om te over te stappen op een bedhuisje van Droommeubel Concurrent! Wij zorgen samen met jou dat slapen weer leuk is. Het is heel simpel, een bedhuisje geeft jou kind namelijk een veilig gevoel. En dat is nou precies het hoofdingrediënt voor een goede nachtrust.

Goed slapen is voor iedereen belangrijk, maar vooral voor kinderen van essentieel belang. De gevolgen van weinig slaap kunnen groot zijn: ze leren slechter en verliezen weerstand. Kinderen zijn volop in beweging zowel geestelijk als lichamelijk. Als de nachtrust wordt verstoord, groeien ze minder hard, zijn ze emotioneel instabieler en gaan hun leerprestaties achteruit.

Voor jou kleintje is zijn of haar kamer de belangrijkste plek in huis. Hoe jong jou kind ook is, hij of zij voelt alles wat er in huis gebeurt aan. En heeft daarom ook een eigen plekje nodig om zichzelf terug te kunnen trekken. Een vrolijke kinderkamer is hierbij belangrijk! Maak van de slaapkamer een prachtige thema kamer! Bijvoorbeeld met ons Vogelhuis bed, of met een van onze boomhut bedden. Deurtjes erin, vlindertje hier, bloemetje daar en je zult merken dat ook jou kind veel beter zal slapen, en overdag meer energie zal hebben! Dat is waar het bij ons om draait. Het maakt ons niet uit hoeveel bedden wij leveren, maar wij vinden het belangrijk om heel veel kinderen een goede nachtrust te kunnen geven.

Homepage

Je herinnert je misschien nog wel hoe heerlijk het vroeger was om hutten te bouwen. De mooiste creaties maakte je met de grote dekens van je ouders en eetkamerstoelen, die als tentstokken dienden. Het liefst bleef je zo lang mogelijk in die eigen hut, maar helaas moest de tent aan het eind van de middag altijd weer afgebroken worden. Hoe tof zou het zijn als je kind zo’n hut permanent heeft! En dat kan nog stijlvol ook.

U herkent het misschien: Met de inrichting van de babykamer bent u maanden bezig geweest. Een kleurtje op de muren, gave muurstickers, originele meubels… niets werd aan het toeval overgelaten en moest piekfijn in orde zijn. Maar nu is het inmiddels een stoere kleuter en wordt het tijd voor een andere stijl. Een kamer die past bij de leeftijd van het dappere mannetje of vrouwtje. Dit schiet er nog weleens bij in, maar hij of zij verdient het!

Altijd al een extra sterk kinderbed willen aanschaffen? Zoek dan niet verder maar kijk eens bij de nieuwe serie kinderbedden van Droommeubel Concurrent, dit Scandinavisch hout is bij Droommeubel Concurrent verkrijgbaar in diverse modellen..

Weet je niet waar je moet beginnen met het aanpakken van de kinderkamer? Of wil je gewoon ideeën op doen? Wij voorzien je graag van inspiratie om je op weg te helpen! Neem contact op en krijg advies op maat!