Bedhuisje Bram bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Bedhuisje Bram met matraslade
Bedhuisje Bram
Bedhuisje Bram
Bedhuisje Bram
Bedhuisje Bram
Bedhuisje Bram

Bedhuisje Bram

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland Lees meer

655,00

655,00

Productinformatie

De kleur op deze afbeelding is antraciet wash. wil je de afwerking van het bed blank laten, dan kun je dit aangeven in de omschrijving van jouw bestelling.

Heb je een specifieke voorkeur voor de ingang, dan geef je dit aan in de omschrijving bij jouw bestelling. De ingang kan gespiegeld worden als dit niet vooraf is aangegeven. De afmetingen van dit bed zonder trap zijn; 187 hoog, 96 diep en 206 breed. wil je ook een blokken trap, dan kan deze voor 350,- bij bestelt worden. Standaard zit er een normale rechte trap bij dit bed.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed. Dit bedhuisje is voorzien van een gevel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor iedere kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Specificaties
Matraslade

Ja

Reviews

Beoordeling