Bedhuisje Jungle met dubbele lade! - Droommeubelconcurrent.nl
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan
Bedhuisje Jungle Met Dubbele Lade
Bedhuisje Jungle Met Dubbele Lade
Bedhuisje Jungle Met Dubbele Lade

Bedhuisje Jungle met dubbele lade!

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte Jungle bedhuisje met lades. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bedhuisje is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit bedhuisje met balken zeer geschikt voor de kinderkamer.

Afmetingen: 225 hoog x 206 lang x 96 diep (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit prachtige bed is gemaakt voor jong en oud! De afmetingen zijn; 230 cm hoog x 210 cm lang en 100 cm diep. Heeft twee lades, en is een aanwinst voor iedere slaapkamer!

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte Jungle bedhuisje met lades. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bedhuisje is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit bedhuisje met balken zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit balken bed huisje wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit bedhuisje plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
210 × 100 × 230 cm
Soort bed

Bedhuisje, Eenpersoons bed