Bedhuisje met schoorsteen met glijbaan bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl

Showrooms:       Konijnenberg 137, 4825 BC Breda       -        Grote Noord 16, 1621 KJ Hoorn         -            : 0229-505289 - Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Achteraf Betalen
Gratis bezorging vanaf € 450,-
Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken

Het zijn de december kortingsweken bij Droommeubel Concurrent! Tijdelijk 15% korting en gratis verzending op al onze bedden met de code DECEMBERBED15

Bedhuisje Met Schoorsteen Met Glijbaan
Bedhuisje Met Schoorsteen Met Glijbaan
Bedhuisje Met Schoorsteen Met Glijbaan

Bedhuisje met schoorsteen met glijbaan

Levertijd: 7 tot 14 dagen 

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte bedhuisje. Dit bedhuisje is voorzien van hoofd- en voeteneind. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bedhuisje is zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij.

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland. Lees meer

Productinformatie

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte bedhuisje. Dit bedhuisje is voorzien van hoofd- en voeteneind. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bedhuisje is zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit bedhuisje wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
270 × 100 × 230 cm
Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed