Boomhut bed Aladdin bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl

Profiteer tijdelijk van onze zomerkorting! 15 procent korting op de gehele collectie. Korting is al verwerkt in de prijs!

Showrooms:       Konijnenberg 137, 4825 BC Breda       -        Grote Noord 16, 1621 KJ Hoorn         -            : 0229-505289 - Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Achteraf Betalen
Gratis bezorging vanaf € 450,-
Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken
Boomhut Bed Aladdin
Boomhut Bed Aladdin
Boomhut Bed Aladdin
Boomhut Bed Aladdin

Boomhut bed Aladdin

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed. Dit bedhuisje is voorzien van een gevel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor iedere kinderkamer.

De afmetingen van dit bed zonder trap zijn; 230 hoog, 96 diep en 206 breed, (de glijbaan is 50 breed bij 180 cm).

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland Lees meer

Productinformatie

Maak de slaapkamer van jouw kleine helemaal af met dit prachtige Aladdin bed! Maak slapen weer leuk.

Dit bed heeft twee slaapplaatsen, één onder en één boven. Het bed is voorzien van een matraslade, maar wil je liever een speelgoedlade, geef dat dan door in de omschrijving van jouw bestelling. Heb je een specifieke voorkeur voor de ingang, dan geef je dit aan in de omschrijving bij jouw bestelling. De ingang kan gespiegeld worden als dit niet vooraf is aangegeven. De afmetingen van dit bed zonder trap zijn; 230 hoog, 96 diep en 206 breed, (de glijbaan is 50 breed bij 180 cm).

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed. Dit bedhuisje is voorzien van een gevel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor iedere kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Matraslade

Ja

Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed