Boomhut bed Klein bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boomhut bed Klein

Boomhut bed Klein

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

Afmetingen: 225 hoog x 206 lang x 155 diep (matras maat 90x200)

 

  Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit bed is het droom van ieder kind! De afmetingen zijn; 225 cm hoog, 212 cm lang en 160 cm diep.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
212 × 160 × 225 cm
Matraslade

Ja

Soort bed

Boomhutbed, Eenpersoons bed