Boomhut bed Schuinslaper met Glijbaan bestellen bij Droommeubel
Boomhut Bed Schuinslaper Met Glijbaan
Boomhut Bed Schuinslaper Met Glijbaan
Boomhut Bed Schuinslaper Met Glijbaan
Boomhut Bed Schuinslaper Met Glijbaan

Boomhut bed Schuinslaper met Glijbaan

Levertijd: 7 tot 14 dagen 

Dit product monteren wij GRATIS bij u thuis! 

Afmetingen: 235 cm hoog x 265 cm lang en 212 cm (matras maat 90x200)

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

  Lees meer

Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Specificaties
Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed