Boomhut bed XXL bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boomhut bed XXL
Boomhut bed XXL
Boomhut bed XXL
2017 11 11 1118

Boomhut bed XXL

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte Boomhut bed met balkon van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de grote kinderkamer.

Afmetingen: 225 hoog x 290 lang x 160 diep (matras maat 90x200)

  Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit bed is het droom van ieder kind! De afmetingen zijn; 225 cm hoog, 295 cm lang en 160 cm diep.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte Boomhut bed met balkon van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de grote kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast gemaakt door Droombedden Concurrent. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten boomhut bed een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Geef een droom aan jouw kind!

Specificaties
Afmetingen
296 × 160 × 225 cm
Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed