Boomhut bed met Balkon en Glijbaan | Droommeubel Concurrent
Boomhutbed XXL Lux model met spots
Boomhutbed XXL Lux model
Boomhutbed XXL Lux model
Boomhutbed XXL Lux model met glijbaan

Boomhut bed XXL Lux model

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Boomhut bed met balkon, glijbaan en speelgoedlade van Droommeubel Concurrent.

Afmetingen: 225 hoog x 400 lang x 160 diep (matras maat 90x200)

  Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit bed is het droom van ieder kind! De afmetingen zijn; 225 cm hoog, 400 cm lang en 160 cm diep.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Boomhut bed met balkon, glijbaan en speelgoedlade van Droommeubel Concurrent. Dit bed is standaard uitgerust met een speelgoedlade, maar wil je liever een matraslade, dan kun je deze bij de opties selecteren. De spotjes en tapijt zitten er niet standaard bij.

Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Deze steigerhouten boomhut bed van Droommeubel Concurrent is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de grote kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast gemaakt door Droommeubel Concurrent. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten boomhut bed een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
400 × 160 × 225 cm
Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed