Boomhut bed XXL Lux model bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl

Showrooms: Konijnenberg 137, 4825 BC Breda  | Industrieweg 7c 1613 KT Grootebroek (tijdelijk in verbouwing)  - Tel: 06-37604149  -  Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken

Tijdelijke early-summer actie: haal plezier in huis met 20% korting op onze kinderbedden!

Boomhutbed XXL Lux model met spots
Boomhutbed XXL Lux model
Boomhutbed XXL Lux model
Boomhutbed XXL Lux model met glijbaan

Boomhut bed XXL Lux model

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Boomhut bed met balkon, glijbaan en speelgoedlade van Droommeubel Concurrent.

De afmetingen zijn: 225 cm hoog, 400 cm lang en 160 cm diep.

Dit product monteren wij GRATIS in Nederland. Lees meer

Productinformatie

Dit bed is het droom van ieder kind! De afmetingen zijn; 225 cm hoog, 400 cm lang en 160 cm diep.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Boomhut bed met balkon, glijbaan en speelgoedlade van Droommeubel Concurrent. Dit bed is standaard uitgerust met een speelgoedlade, maar wil je liever een matraslade, dan kun je deze bij de opties selecteren. De spotjes en tapijt zitten er niet standaard bij.

Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere grote slaapkamer. Deze steigerhouten boomhut bed van Droommeubel Concurrent is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de grote kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast gemaakt door Droommeubel Concurrent. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten boomhut bed een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
400 × 160 × 225 cm
Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed