Boomhut bedje Gradus bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
Boomhut Bedje Gradus
+1

Boomhut bedje Gradus

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Afmetingen: 187 hoog x 206 lang x 96 diep (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

De afmetingen van dit bed zijn 210 cm lang, 100 cm diep en 180 cm hoog. De matras maat is standaard 90×200.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Specificaties
Afmetingen
210 × 100 × 225 cm
Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed