Boot bed Kapitein bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boot Bed Kapitein
Boot Bed Kapitein
Boot Bed Kapitein
Boot Bed Kapitein
Boot Bed Kapitein
Boot Bed Kapitein

Boot bed Kapitein

Levertijd: 7 tot 14 dagen 

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten  van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Dit product monteren wij GRATIS bij u thuis! 

Afmetingen: 120 hoog x 300 lang x 100 diep (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

De afmetingen van dit bed zijn 300 cm lang, 100 cm diep en 120 cm hoog. De matras maat is standaard 90×200.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte Kapitein boot bed van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Tevens is deze boot bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten boot bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matras maat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Dit bed wordt geleverd zonder stuur en decoratie. Dit kunt u zelf toevoegen aan het bed.

Specificaties
Afmetingen
300 × 100 × 120 cm
Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed