Boxspring Nauplion - Complete set inclusief montage 180x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200

Boxspring Nauplion – Complete set inclusief montage 180×200

De Elektrische Boxspring Nauplion is de bomdiggedy! Deze ongelooflijk luxe en budgetvriendelijke boxspring is een absolute must-have voor volwassenen met een gevoel voor stijl. Je slaapkamer zal stralen als nooit tevoren dankzij de weelderige bekleding en het oh-zo-fancy 8-knopen hoofdbord.

En het beste is nog niet eens benoemd: deze boxspring is elektrisch verstelbaar! Ja, je leest het goed - je kunt niet alleen het hoofdeinde, maar ook het voeteneinde aanpassen naar de perfecte positie met de meegeleverde afstandsbediening. Geen gedoe meer met kussens opstapelen of jezelf in ongemakkelijke houdingen frommelen. Gewoon relaxen en genieten van het leven met een druk op de knop!

Dus stel je voor, je komt thuis na een lange dag werken en je kunt met één simpele klik je hoofdeinde omhoog zetten om een boek te lezen of je favoriete Netflix-serie te binge-watchen. En als je liever je benen omhoog wilt laten rusten, verander je gewoon de positie van het voeteneinde. Het is als een persoonlijke masseur die altijd paraat staat om je te verwennen - zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent.

En als we het hebben over luxe, dan bedoelen we ook écht luxe. De Elektrische Boxspring Nauplion is met zorg en aandacht ontworpen, met hoogwaardige materialen en vakmanschap. De bekleding is zacht en comfortabel, perfect om in weg te dromen na een lange dag. En het 8-knopen hoofdbord geeft de slaapkamer een vleugje elegantie en klasse - alsof je elke nacht in een vijfsterrenhotel slaapt. Maar dan zonder de astronomische prijzen, natuurlijk.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade je slaapkamer met de Elektrische Boxspring Nauplion en sleep like a boss! Met zijn luxe uitstraling, elektrische verstelbaarheid en betaalbare prijs is het de perfecte keuze voor volwassenen die het beste willen voor hun nachtrust. Dus gooi die oude matras weg, zeg vaarwel tegen die slappe lattenbodem en trakteer jezelf op het comfort en de stijl die je écht verdient. Je zult nooit meer anders willen!

1.700,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Blauw

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks