Boxspring Nauplion - Complete set inclusief montage 180x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200

Boxspring Nauplion – Complete set inclusief montage 180×200

De Elektrische Boxspring Nauplion is de koning(in) onder de boxsprings. Stel je voor, een bed dat niet alleen luxueus is, maar ook betaalbaar! Deze complete boxspringset is bedekt met een stijlvolle stof en het 8-knoops hoofdbord geeft elke slaapkamer een vleugje elegantie. En dat is nog niet alles, want deze boxspring heeft zelfs een elektrische verstelbaarheid aan zowel het hoofdeind als het voeteneind. Wie had gedacht dat je bed in alle richtingen kon bewegen? Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je jouw favoriete slaappositie vinden zonder zelfs maar je kant op te bewegen. Fluisterzacht worden jouw wensen vervuld!

Stel je eens voor, het is een luie zaterdagochtend. Je ligt lekker onder de dekens en je realiseert je dat je graag je hoofd iets hoger wilt hebben om te genieten van je ochtendkoffie. Geen probleem! Met het elektrisch verstelbare hoofdeind kun je jezelf langzaam omhoog hijsen naar de perfecte zitpositie, zonder je koffie te morsen. Het voeteneind is ook verstelbaar, dus je kunt jouw benen comfortabel omhoog brengen en lekker relaxen terwijl je je favoriete boek leest. Wie zei dat beter worden geen moeite kost?

Maar dat is nog niet alles. Deze boxspring ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens praktisch. Geen gedoe meer met het opschudden van je kussens, want met de elektrische verstelbaarheid kun je gemakkelijk de perfecte positie vinden om je hoofd te laten rusten. Geen geknoei meer met extra kussens onder je benen, want het voeteneind kan naar de gewenste hoogte worden gebracht. Dit bed doet al het werk voor je, zodat je optimaal kunt genieten van je welverdiende rust.

Maar laten we eerlijk zijn, naast al die luxe en functionaliteit, willen we ons ook goed voelen in onze slaapkamer. Met de Elektrische Boxspring Nauplion geef je jouw slaapkamer een chique uitstraling. Het 8-knoops hoofdbord zorgt voor een stijlvolle en verzorgde look. Je vrienden zullen jaloers zijn en je zult jezelf een ware koning(in) voelen wanneer je in dit bed stapt. Laat je innerlijke royalty naar boven komen!

Dus, waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Elektrische Boxspring Nauplion en transformeer je slaapkamer in een waar paradijs van luxe, comfort en stijl. Van elektrisch verstelbaarheid tot het chique hoofdbord, deze boxspring heeft alle ingrediënten om jou de beste nachtrust ooit te bezorgen. Dus zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en hallo tegen dromenland!

1.700,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Bruin

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks