Boxspring Nauplion - Complete set inclusief montage 180x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200
Boxspring Nauplion 8211 Complete Set Inclusief Montage 180 215 200

Boxspring Nauplion – Complete set inclusief montage 180×200

De Elektrische Boxspring Nauplion is DE boxspring voor degenen die willen slapen als een koning(in) zonder hun bankrekening te plunderen. Deze luxueuze boxspringset zal je niet alleen een goede nachtrust bezorgen, maar ook een snufje elegantie aan je slaapkamer geven. Het is als een luxe hotelbed, maar dan zonder de torenhoge prijskaartjes.

Met zijn weelderige bekleding en het 8-knopen hoofdbord, zal deze boxspringset je slaapkamer omtoveren tot een ware oase van stijl. Het ziet er zo chique uit dat je vrienden jaloers zullen zijn wanneer ze op visite komen. Ze zullen zich afvragen of ze bij jouw thuis zijn beland of in een chique hotel. Maak je klaar om tegen iedereen op te scheppen over je fantastische nieuwe bed!

Maar dat is nog niet alles, we hebben het hier over een ELEKTRISCHE boxspring! Ja, je hebt het goed gehoord. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je niet alleen het hoofdeind maar ook het voeteneind van je bed verstellen. Het is als een personal trainer voor je slaap. Nooit meer worstelen met kussens en dekens om een comfortabele houding te vinden. Gewoon een druk op de knop en je bed glijdt naar de perfecte positie. Het is als magie, maar dan beter!

En laten we het niet vergeten: deze boxspring is ook nog eens betaalbaar. Je hoeft geen fortuin uit te geven voor een goede nachtrust. Dus als je op zoek bent naar het perfecte bed dat zowel luxe als betaalbaar is, dan is de Elektrische Boxspring Nauplion de juiste keuze voor jou. Het is een investering in je comfort en je stijl, zonder dat je bankrekening eronder lijdt.

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe en het comfort dat je verdient. Neem afscheid van die oude, versleten matras en upgrade je slaapkamer naar een nieuw niveau. Met de Elektrische Boxspring Nauplion zul je elke nacht slapen als een echte royalty. Je zult nooit meer willen opstaan in de ochtend. En zelfs als je dat wel doet, kun je altijd nog een dutje doen in je perfect verstelbare bed. Het is als een mini-vakantie, elke dag opnieuw. Dus zet die afstandsbediening klaar en laat de magie beginnen!

1.700,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Groen

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks