Complete Boxspring Athene 160x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 160 215 200
Complete Boxspring Athene 160 215 200
Complete Boxspring Athene 160 215 200
Complete Boxspring Athene 160 215 200

Complete Boxspring Athene 160×200.

De Complete Boxspring Athene is dé basis voor een perfecte nachtrust met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Je zult slapen als een baby op deze bad boy! We hebben aan alles gedacht om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze boxspring wordt geleverd met een 7-zone pocketveringmatras, waar elke zone je lichaam op maat ondersteunt. Geen zorgen, we hebben het comfortabelste koudschuim voor de topper gekozen, zodat je 's nachts kunt wegdromen op een wolk. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het hoofdbord ook nog eens meegestoffeerd met dezelfde luxe stof als de rest van de boxspring.

Wie houdt van Nederlandse kwaliteit zal blij zijn te weten dat we deze boxspring met trots in eigen land produceren. Dus geen gerommel met langeafstand transport hier! We houden het lekker lokaal en verzekeren je dat de kwaliteit top-notch is.

Verfraai je slaapkamer met de Complete Boxspring Athene en voeg een vleugje luxe toe aan je leven. Deze boxspring is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De stijlvolle vormgeving en de zorgvuldig gekozen stoffering zorgen ervoor dat jouw bed een echte eyecatcher wordt. Je vrienden zullen jaloers zijn en je Tinder-dates zullen zich afvragen hoe ze nog weg kunnen komen uit jouw slaapkamer.

Natuurlijk begrijpen we dat slapen niet het enige is wat je in je bed wilt doen. Daarom hebben we extra stevigheid toegevoegd aan deze boxspring, zodat hij bestand is tegen welke activiteiten je ook in gedachten hebt. Late-night Netflix-binge? Geen probleem! Huisdieren die in bed springen? Ze zijn van harte welkom! We beloven je dat deze boxspring alles aankan wat je erop gooit (of erop gooit).

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op de Complete Boxspring Athene en geniet van de beste nachtrust van je leven. En wie weet, misschien kom je zelfs leuke nieuwe slaapmaatjes tegen.

710,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 160 cm
Kleur

Grijs

Maat

160×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks