Complete Boxspring Athene 180x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200

Complete Boxspring Athene 180×200.

De Complete Boxspring Athene is hét fundament voor een geweldige nachtrust zonder je bankrekening te plunderen. Met een beetje knipoog naar de goden van Griekenland biedt deze boxspring een harmonieuze combinatie van betaalbaar comfort.

Inbegrepen bij deze verpletterende droommachine is een 7-zone pocketveringmatras dat je lichaam optimaal ondersteunt. Geen slapeloze nachten meer door een piepend matras of ongemakkelijke houdingen. Met deze boxspring krijg je de steun die je nodig hebt om te dromen als een Griekse god(in).

Maar dat is nog niet alles! Als je denkt dat een lekker matras genoeg is, dan heb je het mis. Onze boxspring wordt geleverd met een koudschuim topper, die zachtjes over je lichaam streelt en je in een toestand van pure zaligheid brengt. Geen gedoe meer met opkrullen en woelen, want met deze topper voel je je als een god(in) op een wolk van comfort.

En laten we vooral het meegestoffeerde hoofdbord niet vergeten. Dit nietje van de boxspring ziet er niet alleen fantastisch uit, het zorgt er ook voor dat je kussens op hun plaats blijven. Geen gevecht meer met verdwaalde kussens in de nacht. Met dit hoofdbord ben je verzekerd van een stijlvolle en georganiseerde slaapkamer. Geproduceerd in Nederland, dat verdient toch zeker een applausje?

Dus, als je bereid bent om je nachtrust naar een hoger niveau te tillen én daarbij wat geld over te houden voor andere plezierige activiteiten, dan is de Complete Boxspring Athene de perfecte keuze voor jou. Laat je niet in de maling nemen door slapeloze nachten en saaie bedden. Grijp deze kans en dompel jezelf onder in het heerlijke comfort van een boxspring die de goden waardig is. Slaap lekker!

725,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Oud, Roze

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks