Complete Boxspring Athene 180x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200

Complete Boxspring Athene 180×200.

De Complete Boxspring Athene is het ultieme recept voor een geweldige nachtrust zonder de bank te breken. Het zorgt ervoor dat je elke avond als een koning(in) in slaap valt. Dit bed is net zo Nederlands als een stamppot met een klomp erin!

Deze boxspring komt met alles erop en eraan: een fantastisch 7-zone pocketveringmatras, een koudschuim topper en een hoofdbord dat mooi meegestoffeerd is. Het is werkelijk een droom die uitkomt, rechtstreeks uit Nederland!

Maar laten we het even hebben over die pocketveringmatras. Met zijn 7 zones is dit matras geweldig in het verdelen van drukpunten. Het ondersteunt al je zeven chakra's, zodat je helemaal in balans bent terwijl je droomt van avonturen buiten je slaapkamer. Je zult je afvragen waarom je niet eerder voor de magie van de Athene Boxspring hebt gekozen!

De luxe koudschuim topper voegt nog een extra laagje extravagantie toe aan dit hemelse bed. Het is alsof je op een wolk ligt, omringd door zachtheid en comfort. Je zult de dromerige nachten niet kunnen weerstaan, en elke ochtend met tegenzin je warme nest willen verlaten.

En dan hebben we natuurlijk nog het meegestoffeerde hoofdbord. Het is niet alleen prachtig afgewerkt, maar voegt ook een vleugje klasse toe aan je slaapkamer. Het zorgt ervoor dat je bed eruitziet als een pronkstuk waar de koning(in) van dromenland zou willen slapen. Het hoofdbord is het kroonjuweel van de Athene Boxspring!

En het beste van alles? Deze uitzonderlijke boxspring is geproduceerd in Nederland, het land van stroopwafels en tulpen. Dus je kunt erop vertrouwen dat het vakmanschap en de kwaliteit van dit bed op en top zijn. Slapen was nog nooit zo leuk en zo Nederlands!

Dus waar wacht je nog op? Gooi die oude matras weg en neem een sprong in het grootste comfort van Athene. Je zult je afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan. Slaap lekker, met een knipoog naar Nederland!

725,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Zwart

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks