Complete Boxspring Athene 180x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200

Complete Boxspring Athene 180×200.

De Complete Boxspring Athene is hét recept voor een perfecte nachtrust, zonder je spaarrekening te plunderen. Deze bedset is zo comfy dat je 's ochtends niet meer uit bed wilt komen. Met een 7-zones pocketveringmatras dat je lichaam op alle juiste plekken ondersteunt, een koudschuim topper voor extra zachtheid en een meegestoffeerd hoofdbord dat je slaapkamer een stijlvolle touch geeft, kan je elke nacht genieten als een koning(in).

En we hebben nog meer goed nieuws! Deze geweldige boxspring is geproduceerd in Nederland, dus je kunt genieten van premium kwaliteit en trots zijn op het ondersteunen van lokale productie. We weten dat Nederlanders direct hun klompen aantrekken als ze horen dat iets lokaal geproduceerd is.

De Complete Boxspring Athene is ook geschikt voor alle slaaphoudingen, of je nu een rugslaper, buikslaper of een fervente zijslaper bent. En laten we eerlijk zijn, zijliggen is ook een perfecte positie voor een Netflix-marathon.

Dankzij de 7 zones pocketveringmatras voel je je als een acrobaat in bed. Het ondersteunt je lichaam met de precisie van een circusartiest, waardoor je elke nacht kunt genieten van een soepele en comfortabele slaapervaring. En als je partner 's nachts wakker wordt om naar het toilet te gaan, hoef jij je geen zorgen te maken, je blijft lekker ongestoord.

En laten we het even hebben over die koudschuim topper. Deze topper is zo zacht en knuffelbaar dat je er misschien wel een tweede bed van wilt maken. Maar geloof ons, het is veel leuker om er gewoon bovenop te liggen en weg te dromen naar een wereld vol fluffy wolken en eindeloze ontspanning.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ervoor gezorgd dat het hoofdbord meegestoffeerd is met dezelfde premium stof als de rest van de boxspring. Zo past alles perfect bij elkaar en krijgt je slaapkamer een elegante en afgewerkte uitstraling. Je zult je een echte interieurontwerper voelen zonder er iets voor te hoeven doen.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat Nederlandse trots in je slaapkamer met de Complete Boxspring Athene. Want wie zei dat volwassen zijn betekent dat je niet meer kunt genieten van een goede nachtrust?

725,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Beige

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks