Complete Boxspring Athene 180x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200

Complete Boxspring Athene 180×200.

De Complete Boxspring Athene is de ultieme basis voor een heerlijke nachtrust met een prijs die je portemonnee niet doet huilen. Deze boxspring is jouw geheime wapen voor een perfecte balans tussen comfort en prijs-kwaliteitverhouding. Dus waar wacht je nog op?

Een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning. Gelukkig hebben wij daarvoor gezorgd met de 7-zone pocketveringmatras van de Complete Boxspring Athene. Deze matras past zich moeiteloos aan jouw lichaam aan en geeft de ondersteuning waar je naar verlangt. Weg met die vervelende drukpunten en hallo ultiem slaapcomfort!

Maar dat is niet alles! Onze boxspring wordt geleverd met een koudschuim topper. Dus zeg maar dag tegen slapeloze nachten waarin je het te warm hebt of constant moet draaien en woelen. Deze topper zorgt voor de perfecte temperatuurregulatie, waardoor jij altijd koel en comfortabel kunt slapen. Het is net alsof je op een wolk ligt!

En laten we het meegestoffeerde hoofdbord niet vergeten! Dit hoofdbord zorgt voor een stijlvolle afwerking van jouw bed en geeft jouw slaapkamer een luxe uitstraling. Het is de kers op de taart, de slagroom op de hete chocolademelk en de finetuning van jouw slaapparadijs. Je verdient toch het allerbeste?

En wees gerust, deze Complete Boxspring Athene is niet zomaar ergens geproduceerd. Nee, hij komt rechtstreeks uit Nederland! We hebben de beste ambachtslieden ingeschakeld om ervoor te zorgen dat elk detail van deze boxspring met liefde en vakmanschap wordt gemaakt. Dus je kunt erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Dus waar wacht je nog op? Jouw perfecte nachtrust wacht op jou! Kies voor de Complete Boxspring Athene en geniet van het beste wat Nederland te bieden heeft. Slaap lekker, droom groots en word elke ochtend uitgerust en bruisend van energie wakker. En dat allemaal zonder je bankrekening te ruïneren!

725,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Groen

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks