Complete Boxspring Athene 180x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200
Complete Boxspring Athene 180 215 200

Complete Boxspring Athene 180×200.

De Complete Boxspring Athene is de ultieme basis voor een perfecte nachtrust zonder dat je bankrekening in tranen uitbarst. Zeg maar dag tegen die slapeloze nachten, want dit pareltje biedt je de ideale mix van comfort en waar voor je geld. Je krijgt niet alleen een matras met 7 speciale zones, maar ook een toplaag van koudschuim en een hoofdbord dat naadloos bij de rest van het bed past. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze beauty ook nog eens geproduceerd in ons eigen kikkerlandje.

Met de Complete Boxspring Athene leg jij je hoofd elke avond op een kussen van ultiem comfort. De pocketveringmatras met 7 zones biedt optimale ondersteuning, waarbij elke zone zorgt voor een andere drukverdeling. Dus zelfs als je 's nachts ligt te draaien en te woelen, zal dit matras ervoor zorgen dat je in de juiste houding blijft liggen. Geen gedoe meer met verschoven kussens en getrek aan de lakens; dit matras houdt je gewoon op koers voor een goede nachtrust.

Maar dat is nog niet alles! Deze boxspring wordt geleverd met een koudschuim topper voor dat extra vleugje hemels comfort. Het koudschuim past zich perfect aan je lichaam aan en vermindert de druk op je gewrichten. Dus zelfs de prinsen op de erwt zullen geen last hebben van ongemak tijdens het slapen. Een topper van een toplaag, als je het mij vraagt!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het meegestoffeerde hoofdbord. Geen losse panelen die telkens verschuiven en je dwingen om je bed weer in elkaar te zetten. Nee, dankzij het meegestoffeerde hoofdbord blijft alles mooi op zijn plek, zodat jij gewoon kunt genieten van een gestroomlijnd en stijlvol bed. Het ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook de nodige steun voor je hoofd en nek tijdens het lezen van je favoriete boeken of het kijken naar je favoriete series.

En laten we niet vergeten dat deze complete boxspring in Nederland wordt geproduceerd. Dus je hoeft geen zorgen te maken over lange afstanden of onbekende fabrieken. Met deze boxspring steun je gewoon onze lokale economie en krijg je er ook nog eens een hoogwaardig product voor terug.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf het cadeau van een goede nachtrust en haal de Complete Boxspring Athene in huis. De enige boxspring die niet alleen je nachtrust, maar ook je humeur een boost geeft. Laat je betoveren door het comfort en de kwaliteit die deze boxspring te bieden heeft.

725,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 180 cm
Kleur

Antraciet

Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks