Complete Boxspring Athene 200x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 200 215 200

Complete Boxspring Athene 200×200.

De Complete Boxspring Athene is het beste recept voor een goede nachtrust zonder je bankrekening te plunderen. Deze boxspring is voorzien van een high-tech 7-zone pocketveringmatras, een koudschuim topper en een hoofdbord dat perfect bij het geheel past. Het beste van alles? Het is helemaal in Nederland geproduceerd.

Deze boxspring is als het ware de kampioen van de nachtrust. Met zijn pocketveringmatras, voorzien van 7 verschillende zones, krijg je de ultieme ondersteuning op de juiste plekken. Zo kun je jezelf eindelijk overgeven aan een diepe, vredige slaap zonder gestoord te worden door vervelende drukpunten. Je kunt nu rusten als een koning(in)!

Als kers op de taart is de boxspring uitgerust met een heerlijk koudschuim topper. Dit zorgt voor een extra laagje comfort en zachtheid, alsof je op een wolk ligt te slapen. Je zult je afvragen hoe je ooit hebt geslapen zonder deze luxueuze toevoeging.

En laten we het meegestoffeerde hoofdbord niet vergeten! Het voegt niet alleen een vleugje klasse en stijl toe aan je slaapkamer, maar biedt ook de perfecte ondersteuning voor een comfortabele houding bij het lezen van een goed boek, het kijken naar je favoriete Netflix-serie of gewoon lekker lui achterover leunen.

Maar het beste van alles is nog wel dat deze prachtige boxspring helemaal in Nederland is geproduceerd. Geen onnodige kilometers of verre reizen voor dit slaapgenot. Je kunt er rustig van genieten, wetende dat je niet alleen jezelf een goede nachtrust geeft, maar ook de lokale economie een boost geeft.

Dus als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en een betaalbare prijs, dan is de Complete Boxspring Athene de absolute winnaar. Bereid je voor op nachten vol dromen en uitgerust wakker worden. Jouw droomslaap is nu binnen handbereik!

795,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 200 cm
Kleur

Groen

Maat

200×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks