Complete Boxspring Athene 200x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200

Complete Boxspring Athene 200×200.

De Complete Boxspring Athene is de ultieme basis voor een perfecte nachtrust zonder dat je bankrekening in tranen uitbarst. Deze magische combinatie van comfort en geweldige prijs-kwaliteitverhouding is een droom die uitkomt. Met zijn 7-zone pocketveringmatras voel je je als een koning(in) op deze boxspring. Niet alleen dat, maar hij komt ook met een verkoelende koudschuim topper die je een heerlijk knus en fris gevoel geeft terwijl je slaapt.

Dit wonderwerk van een boxspring heeft ook een meegestoffeerd hoofdbord dat je bed nog chiquer en stijlvoller maakt. Het is niet alleen een bed, maar een fashion statement dat je slaapkamer naar een hoger level tilt. En het beste van alles? Deze complete boxspring is gemaakt in ons fantastische Nederland!

Dus, als je klaar bent met die gammele matrassen en slapeloze nachten, dan is de Complete Boxspring Athene hier om je te redden. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen rugpijn en hallo tegen weelderige comfort. Stap uit die droomwereld en ervaar de echte deal.

Maar let op, deze boxspring is niet alleen voor iedereen... Hij is speciaal gemaakt voor volwassenen die weten wat ze willen. Geen kinderlijke flauwekul hier. Je verdient het beste van het beste, en de Complete Boxspring Athene geeft je dat zonder een beroep te doen op je bankrekening. Dus twijfel niet langer en geef jezelf het cadeau van een goede nachtrust.

Zeg maar dag tegen drukke nachten en hallo tegen dromenland met de Complete Boxspring Athene. Haal nu de jouwe en dompel jezelf onder in het ultieme slaapgenot. Je verdient het, volwassen en verstandig persoon dat je bent.

795,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 200 cm
Kleur

Zwart

Maat

200×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks