Complete Boxspring Athene 200x200. bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200
Complete Boxspring Athene 200 215 200

Complete Boxspring Athene 200×200.

De Complete Boxspring Athene is de ultieme basis voor een perfecte nachtrust zonder dat je bankrekening eronder lijdt. Deze complete boxspring komt met alles wat je nodig hebt: een pocketveringmatras met 7 zones, een heerlijk koudschuim topper en een hoofdbord dat helemaal netjes met de rest van de boxspring is mee gestoffeerd. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze boxspring ook nog eens geproduceerd in ons mooie kikkerlandje. Dus niet alleen slaap je als een roosje, je steunt ook nog eens de lokale economie. Win-win!

Sta je 's ochtends altijd op met rugklachten, alsof je de hele nacht op een bed van nagels hebt geslapen? Met de Complete Boxspring Athene is dat verleden tijd. Dankzij de 7 zones pocketveringmatras krijgt elke centimeter van je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Bye bye, rugpijn!

Maar laten we eerlijk zijn, een goede nachtrust draait niet alleen om hoe goed je ligt, maar ook om hoe je bed eruitziet. En dat zit wel goed met de Complete Boxspring Athene. Het moderne, meegestoffeerde hoofdbord geeft je slaapkamer een stijlvolle uitstraling. Je bed wordt het pronkstuk van de kamer. Dat is pas slapen in stijl!

En laten we vooral niet vergeten dat deze boxspring ook nog eens budgetvriendelijk is. We weten allemaal dat een goede nachtrust niet teveel moet kosten, dus hebben we ervoor gezorgd dat de prijs-kwaliteitverhouding van de Complete Boxspring Athene helemaal in balans is. Zo kun je genieten van de beste nachtrust, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je bankrekening. Wie zegt dat je niet kunt slapen én geld kunt besparen?

Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Complete Boxspring Athene en ervaar het ultieme slaapcomfort zonder je portemonnee te plunderen. Je verdient het!

795,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
100 g
Afmetingen
200 × 200 cm
Kleur

Antraciet

Maat

200×200

Delivery Timeframe

2-4, weeks