Eenpersoonsbed met drie grote speelgoedbakken bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Eenpersoonsbed Met Drie Grote Speelgoedbakken
Eenpersoonsbed Met Drie Grote Speelgoedbakken
Eenpersoonsbed Met Drie Grote Speelgoedbakken

Eenpersoonsbed met drie grote speelgoedbakken

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed. Dit bed is voorzien van hoofd- en voeteneind. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

Dit product monteren wij GRATIS bij u thuis! 

Afmetingen: 190 cm hoog x 206 cm lang en 96 cm (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed. Dit bed is voorzien van hoofd- en voeteneind. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Hoofd en voeteneind zijn standaard 100 cm, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen het hoofdeind hoger te laten maken .het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Soort bed

Eenpersoons bed