Hotel Split Topmatras - Koudschuim - Thickness: 8 cm 160x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Hotel Split Topmatras 8211 Koudschuim 8211 Thickness 8 Cm 160 215 200
Hotel Split Topmatras 8211 Koudschuim 8211 Thickness 8 Cm 160 215 200

Hotel Split Topmatras – Koudschuim – Thickness: 8 cm 160×200

Elektrisch verstelbaar bed? Dan is deze split topper ideaal voor jou! Met een split topper kunnen de bodems individueel van elkaar bewegen, alsof ze dansen op een elektronische beat. Geen saaie synchronisatie meer, nu kan je je eigen ritme vinden en luisteren naar de slapende stemmen in je hoofd die roepen: "Kantel naar links! Nee, nu naar rechts!"

Maar wacht, er is nog meer! Deze split topper heeft een ventilerende koudschuim topper van 8 cm, die je lichaam omarmt als een knuffelige vriend. Als je op dit bed gaat liggen, voel je een briesje van frisheid onder je rug. Het is net alsof je op een magisch wolkje zweeft, terwijl je armen en benen rustig in de lucht zwaaien.

Wake up, sleepyhead! Geen afgeknepen bloedcirculatie meer of pijnlijke drukpunten. Met deze split topper wordt elk deel van je lichaam aangenaam ondersteund, alsof je op een wolk van marshmallows ligt. Je kan eindelijk ademhalen en ontspannen, wetende dat je elke nacht slaapt als een koning(in).

En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje autonomie in bed? Je kan je eigen comfortzone creëren zonder je partner lastig te vallen. Het is als een VIP-ervaring voor je achterwerk en benen, terwijl je partner ook geniet van zijn of haar persoonlijke instellingen aan de andere kant. Er is niets beters dan de vrijheid om te kiezen hoe je ligt en te genieten van de gezamenlijke metallica-achtige symfonie van het bed die de hele nacht doorgaat.

Dus waar wacht je nog op? Schud die oude, statische matras van je af, en spring in het fantastische avontuur van het elektrisch verstelbare bed met de geweldige split topper! Je zal je afvragen hoe je ooit hebt geslapen zonder deze epische combinatie. Het is tijd om je slaaproutine naar een hoger niveau te tillen, terwijl je geniet van het comfort, de vrijheid en het hilarische samenzijn met je verstelbare bedmaatje.

269,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
15 g
Afmetingen
200 × 160 × 8 cm
Maat

160×200

Delivery Timeframe

2-5, business, days