Kasteel bed | Droommeubel Concurrent
Kasteel bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
Kasteel Bed
+1

Kasteel bed

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte kasteel bed van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit kasteel bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is ditkasteel bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

Afmetingen: 180 hoog x 259 lang x 130 diep (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit bed is voorzien van twee slaapplekken, een boven, een beneden. De afmetingen van dit bed zijn 259 cm lang, 130 cm diep en 180 cm hoog. De matrasmaat is standaard 90×200.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droommeubel Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten boomhut bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten boomhut bed een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
310 × 100 × 235 cm
Glijbaan

Ja

Matraslade

Ja

Soort bed

Boomhutbed, Stapelbed