Kindermatras bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Homepage
2017 11 11 1228 1

Kindermatras

Koudschuim heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Koudschuim heeft eigenschappen vergelijkbaar met die van latex matrassen, alleen koudschuim is aanzienlijk meer ademend. Een koudschuim matras is daarom een ideale, flexibele en bovendien sterk matras! Koudschuim voldoet dus aan de orthopedische en woon klimatologische eisen van een kamer. Lees meer

150,00
Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Kern

Kern van hoogwaardig HR koudschuim.
Totale dikte van deze matras is ongeveer 14 cm.
Anti-allergische afritsbare hoes, die tevens wasbaar is.
Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
Nederlands fabrikaat.

Kenmerken:

Hardheid: Medium/Soft
Anti allergisch
Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
Nederlands fabrikaat

Visco elastisch schuim (Nasa) is naar de laatste technologie. Het heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Visco elastisch Nasa schuim heeft de eigenschap temperatuur gevoelig te zijn. Het neemt lichaamswarmte over geeft daar waar nodig extra ondersteuning. Dit type schuim wordt onder veel verschillende namen op de markt gebracht, waaronder Nasa schuim, Traagschuim, Sensus, Celsius, Temperfoam, Sab, Geheugenschuim, Tempur schuim ed.

Koudschuim heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Koudschuim heeft eigenschappen vergelijkbaar met die van latex matrassen, alleen koudschuim is aanzienlijk meer ademend. Een koudschuim matras is daarom een ideale, flexibele en bovendien sterk matras! Koudschuim voldoet dus aan de orthopedische en woon klimatologische eisen van een kamer. De hardheid van het matras is zeer goed afgestemd op de lattenbodem. Koudschuimmatrassen zijn vrij van schadelijke stoffen. (gla) Koudschuim is meestal veerkrachtiger en comfortabeler dan gewone polyether, door zijn open celstructuur heeft deze een betere ventilatie. Koudschuim is over het algemeen duurder dan polyether.

De combinatie van HR koudschuim met een toplaag van NASA geeft een matras welke zomers aan de koudschuimzijde gebruikt kan worden en tijdens de wintermaanden aan de NASA zijde omdat dit warmer is.