Luxe Topmatras Koudschuim HR50 - Dikte: 10 cm 160x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Luxe Topmatras Koudschuim Hr50 8211 Dikte 10 Cm 160 215 200
Luxe Topmatras Koudschuim Hr50 8211 Dikte 10 Cm 160 215 200
Luxe Topmatras Koudschuim Hr50 8211 Dikte 10 Cm 160 215 200

Luxe Topmatras Koudschuim HR50 – Dikte: 10 cm 160×200

Het Luxe Topmatras is echt de crème de la crème van de matrassenwereld. Serieus, dit ding is zo geweldig dat het je doet afvragen waarom je eigenlijk nog in een gewoon matras slaapt. Het is als een upgrade voor je slaapervaring - alsof je slaapt op een wolk gemaakt van pure luxe.

Dit fantastische topmatras heeft niet alleen een luxe 3D ventilatieband, maar het is ook nog eens wasbaar op 30 graden. Ja, je hoort het goed, je kunt dit matras gewoon in de wasmachine gooien en het zal er net zo fris uitzien als toen je het voor het eerst uit de verpakking haalde. Geen zorgen meer over vieze vlekken of nare geurtjes. Dit topmatras blijft gewoon schoon en fris, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

En we hebben het nog niet eens gehad over hoe perfect dit topmatras is voor mensen met allergieën. Het is alsof het matras een geheime superkracht heeft om allergenen weg te houden. Dus zelfs als je gevoelig bent voor stof, pollen of huisstofmijt, hoef je je geen zorgen te maken. Dit topmatras beschermt je tegen al die vervelende allergenen en zorgt ervoor dat je 's nachts gewoon kunt ademen.

Maar dat is nog niet alles. Dit topmatras is zo geweldig dat het zelfs in diverse hotels wordt gebruikt. Ja, je leest het goed, hotels, de plek waar luxe en comfort hand in hand gaan. Dus als professionals uit de hotelindustrie dit topmatras kiezen om hun gasten te verwennen, dan moet het wel iets bijzonders zijn. Je kunt jezelf dus trakteren op dezelfde kwaliteitsslaap als in een vijfsterrenhotel, gewoon in je eigen huis.

Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Gun jezelf de luxe en het comfort van het Luxe Topmatras. Het is de perfecte upgrade voor je slaapervaring. Of je nu allergieën hebt of gewoon wilt genieten van een heerlijk hotelgevoel, dit topmatras maakt het allemaal mogelijk. Dus gooi dat oude matras weg en trakteer jezelf op een goede nachtrust met dit geweldige topmatras. Je verdient het.

229,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
15 g
Afmetingen
200 × 160 × 10 cm
Maat

160×200

Delivery Timeframe

2-5, business, days