Matras voor matraslade bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Pakhuisbed Lux Model 2

Matras voor matraslade

Een koudschuim matras is orthopedisch zeer verantwoord, omdat koudschuim flexibel is en een hoog corrigerend vermogen heeft. Het lichaam wordt door dit corrigerend vermogen goed ondersteund tijdens de slaap. Daarnaast is koudschuim een erg sterk materiaal waardoor je geen last zal hebben van kuilvorming. De hardheid van het matras is afgestemd op de lattenbodem van jouw bed, zodat u altijd kunt genieten van het beste slaapcomfort. Lees meer

130,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Kern:

Kern van hoogwaardig HR45 koudschuim voor een medium slaapcomfort
Totale dikte van dit matras is ongeveer 12 cm
De hoes is anti allergische, afritsbare en wasbaar op 40 graden
Matras maat 80x169

Kenmerken:

Hardheid: medium
Antiallergisch
Keerbaar en dus aan beide zijden te gebruiken
Past perfect in onze matraslade
Milieuvriendelijk en CFK-vrij geproduceerd product
Nederlands fabricaat

De eigenschappen van koudschuim matrassen zijn vergelijkbaar met die van latex matrassen. Een groot verschil is dat koudschuim aanzienlijk meer ademt. Een koudschuim matras is een flexibel en sterk matras, dat voldoet aan de orthopedische en woon-klimatologische eisen van een kamer. Bovendien zijn onze koudschuim matrassen vrij van schadelijke stoffen. Koudschuim is door zijn open celstructuur meestal veerkrachtiger en comfortabeler dan gewoon polyether, maar daardoor over het algemeen ook iets duurder.

Orthopedisch verantwoorde koudschuim matrassen

Een koudschuim matras is orthopedisch zeer verantwoord, omdat koudschuim flexibel is en een hoog corrigerend vermogen heeft. Het lichaam wordt door dit corrigerend vermogen goed ondersteund tijdens de slaap. Daarnaast is koudschuim een erg sterk materiaal waardoor je geen last zal hebben van kuilvorming. De hardheid van het matras is afgestemd op de lattenbodem van jouw bed, zodat je altijd kunt genieten van het beste slaapcomfort. Kijk voor ons gehele assortiment aan koudschuim matrassen op de pagina over koudschuim matrassen.

Staat de door jouw gezochte afmeting niet in ons overzicht? Klik hier voor matras op maat.

 

Specificaties
Afmetingen
80 × 169 cm