Mörgenn Topmatras Traagschuim - Dikte: 4 cm - 180x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Mrgenn Topmatras Traagschuim 8211 Dikte 4 Cm 8211 180 215 200
Mrgenn Topmatras Traagschuim 8211 Dikte 4 Cm 8211 180 215 200
Mrgenn Topmatras Traagschuim 8211 Dikte 4 Cm 8211 180 215 200

Mörgenn Topmatras Traagschuim – Dikte: 4 cm – 180×200

Het comfort van een hotelovernachting tegen een aantrekkelijke prijs. Dit topmatras met katoenen tijk heeft een traagschuim kern en is 2-zijdig te beslapen.

Laat me je vertellen over dit geweldige matras. Stel je voor, het comfort van een luxueuze hotelovernachting, maar dan zonder het prijskaartje. Ja, je leest het goed - dit topmatras biedt je hetzelfde niveau van comfort, maar dan tegen een veel aantrekkelijkere prijs.

Weet je wat dit matras extra speciaal maakt? Het heeft een traagschuim kern. Wat betekent dat precies? Nou, het betekent dat wanneer je erop gaat liggen, het matras zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Dus zelfs als je slaperig in slaap valt met de vreemdste houding, zal dit magische matras je ondersteunen en je een heerlijke nachtrust bezorgen.

Maar dat is nog niet alles! Dit matras is ook nog eens 2-zijdig te beslapen. Wat betekent dat je kunt kiezen welke kant je wilt gebruiken, afhankelijk van je voorkeur. Dus als je na een vermoeiende dag behoefte hebt aan wat extra zachtheid, draai je het matras gewoon om. Het is alsof je twee matrassen voor de prijs van één krijgt. Wie kan daar nee tegen zeggen?

En laten we het hebben over de tijk van dit matras. Het is gemaakt van katoen, een heerlijk zacht en ademend materiaal. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over klamme nachten - dit matras houdt je koel en comfortabel terwijl je slaapt. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van om knusjes weg te kruipen in zachte katoenen lakens?

Dus, waar wacht je nog op? Gun jezelf het comfort van een hotelovernachting, maar dan zonder je bankrekening te plunderen. Dit traagschuim topmatras met katoenen tijk zal je verwachtingen overtreffen en je elke nacht heerlijk laten slapen. Bestel vandaag nog en word wakker met een grote glimlach op je gezicht.

269,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
15 g
Afmetingen
200 × 180 × 4 cm
Maat

180×200

Delivery Timeframe

2-5, business, days