Raket Stapelbed bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
Raket Stapelbed
+1

Raket Stapelbed

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Raket bed van Droommeubel Concurrent. Dit Raket bed is voorzien van een gevel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit Raket bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Afmetingen: 190 cm hoog x 206 cm lang en 96 cm (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Dit Raket bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven en één beneden. De afmetingen van dit bed zijn 210 cm lang, 100 cm diep en 183 cm hoog. De matras maat is standaard 90×200.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten raket bed van Droomeubel Concurrent. Dit Raket bed is voorzien van een gevel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit Raket bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten Raket bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten Raket bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt.Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten Raket bed een persoonlijke tint.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
210 × 100 × 183 cm
Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed