Speelhuisje Pakhuis bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
2017 11 11 1136
2017 11 11 1136 002
2017 11 11 1136 001

Speelhuisje Pakhuis

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Pakhuis bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit pakhuis bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten pakhuis bed zeer geschikt voor de kinderkamer.

  Lees meer

Productinformatie

Dit bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven en één beneden. De afmetingen van dit bed zijn 210 cm lang, 100 cm diep en 187 cm hoog. De matrasmaat is standaard 90×200.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten Pakhuis bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit pakhuis bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten pakhuis bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Specificaties
Afmetingen
210 × 100 × 187 cm
Matraslade

Ja

Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed