Stapelbed Sarah met glijbaan bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Stapelbed Sarah met glijbaan

Stapelbed Sarah met glijbaan

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland

Afmetingen: 225 cm hoog x 210 cm lang x 96 cm diep Lees meer

680,00

680,00

Productinformatie

Dit bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven en één beneden. De afmetingen van dit bed zijn 260 cm lang, 100 cm diep en 225 cm hoog. De matrasmaat is standaard 90×200.

Neem ook een kijkje bij onze kledingkasten, om de slaapkamer helemaal af te maken. Het is ook mogelijk om dit bed zelf te kleuren, wij zorgen er uiteraard voor dat het bed volledig splintervrij in elkaar gezet wordt.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt. Het is super om je steigerhouten bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Specificaties
Glijbaan

Ja

Reviews

Beoordeling