Stapelbed Superstar bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Stapelbed Superstar
Stapelbed Superstar
Stapelbed Superstar

Stapelbed Superstar

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Dit product monteren wij GRATIS bij u thuis! 

Afmetingen: 225 hoog x 206 lang x 96 diep (matras maat 90x200) Lees meer

Op voorraad + gratis montage
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

De afmetingen van dit bed zijn 210 cm lang, 100 cm diep en 225 cm hoog.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Let op! Het deurtje onder kan gespiegeld worden. Heb je een specifieke kant hiervoor, geef dat dan aan in de omschrijving van jouw bestelling.

Specificaties
Afmetingen
210 × 100 × 225 cm
Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed