Stapelbedhuisje met Glijbaan - Droommeubel Conucrrent
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan
Stapelbedhuisje Balken Met Glijbaan

Stapelbedhuisje Balken met glijbaan

Levertijd: 7 tot 14 dagen

Dit bed leveren wij binnen twee weken. Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Afmetingen: 265 × 110 × 230 cm Lees meer

Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment

Productinformatie

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten boomhut bed van Droombedden Concurrent. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit boomhut bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij.

Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een nachtkastje. Of om een sterretje/ruiten of hartje uit te laten zagen in hoofd of voeteneind. Dit geeft het steigerhouten bedje een persoonlijke tint.

De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren.

Let op! Het deurtje onder kan gespiegeld worden. Heb je een specifieke kant hiervoor, geef dat dan aan in de omschrijving van jouw bestelling.

Afmetingen: 265 lang x 230 hoog en 110 diep.

Specificaties
Afmetingen
265 × 110 × 230 cm
Glijbaan

Ja

Soort bed

Bedhuisje, Stapelbed