Strandhuis Bed bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl

Profiteer tijdelijk van onze zomerkorting! 15 procent korting op de gehele collectie. Korting is al verwerkt in de prijs!

Showrooms:       Konijnenberg 137, 4825 BC Breda       -        Grote Noord 16, 1621 KJ Hoorn         -            : 0229-505289 - Mail: info@droommeubelconcurrent.nl

Achteraf Betalen
Gratis bezorging vanaf € 450,-
Montage Icon
Gratis montage in Nederland
Gratis Verzending
Levering binnen 2 weken
Strandhuis 5 E1508505882242
Strandhuis 6 E1508505898699
Strandhuis 4 E1508506063930

Strandhuis Bed

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten strandhuis bed. Dit strandhuisbed bed is voorzien van twee schattige raampjes in het voorpaneel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit strandhuis bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Dit product monteren en bezorgen wij GRATIS in Nederland Lees meer

Productinformatie

Dit Strandhuis bed van Droommeubel Concurrent heeft de afmetingen van 206 lang x 96 diep x 223 hoog.

Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten strandhuis bed. Dit strandhuisbed bed is voorzien van twee schattige raampjes in het voorpaneel. Door zijn strakke en eenvoudige vormen is het een aanwinst voor iedere slaapkamer. Dit strandhuis bed is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Tevens is dit steigerhouten strandhuis bed zeer geschikt voor de kinderkamer. Alle meubels worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Dit steigerhouten strandhuis bed wordt ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet, omdat het relatief weinig ruimte inneemt.
De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. In principe kun je iedere lattenbodem in dit steigerhouten bed plaatsen, maar wij kunnen ook een lattenbodem voor je meeleveren. Kijk voor de opties bij ‘lattenbodem’. Behandelen van dit bed is ook mogelijk. Dit kun je bij opties erbij bestellen.

Specificaties
Soort bed

Bedhuisje, Eenpersoons bed, Strandhuisbed