Mörgenn Hybride Dubbelzijdige Topmatras - Dikte: 7 cm - 180x200 bestellen bij Droommeubelconcurrent.nl
Mrgenn Hybride Dubbelzijdige Topmatras 8211 Dikte 7 Cm 8211 180 215 200
Mrgenn Hybride Dubbelzijdige Topmatras 8211 Dikte 7 Cm 8211 180 215 200
Mrgenn Hybride Dubbelzijdige Topmatras 8211 Dikte 7 Cm 8211 180 215 200

Mörgenn Hybride Dubbelzijdige Topmatras – Dikte: 7 cm – 180×200

De Mörgenn Hybrid Topper is de heilige graal voor een geweldige nachtrust, voor volwassenen die weten wat ze willen. Of je nu je hoofd in de zomer koel wilt houden of in de winter knus wilt nestelen, deze tweezijdige matrastopper is er voor jou. Hij past zich aan als een kameleon, dankzij de nieuwste generatie foams in de slaaptechnologie.

Deze topper is geen gewone topper, het is een meesterwerk. Hij is ontworpen met jou in gedachten, met het doel om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Weg met die slapeloze nachten, vanaf nu word je wakker als een bruisend vat energie!

De Mörgenn Hybrid Topper biedt maatwerk, want jij bent uniek. Of je nu een hete slaper bent die iedere nacht zwemt in een zee van zweet, of juist constant rilt van de kou, deze topper past zich aan jouw wensen aan. Nooit meer gedoe met het omdraaien van het matras of het stapelen van dekens. Laat de Mörgenn Hybrid Topper al het werk voor je doen.

Aan de ene kant biedt hij verkoeling alsof je op een ijsschots ligt te dobberen in de oceaan. Het ademende foam reguleert de temperatuur, zodat jij het hoofd koel houdt en je kunt genieten van een verfrissende nachtrust. Aan de andere kant biedt hij de warmte van een knusse open haard in de winter. Het thermische foam houdt je behaaglijk en zorgt ervoor dat je geen koude tenen meer hebt.

De Mörgenn Hybrid Topper is niet alleen een technologisch hoogstandje, hij is ook nog eens duurzaam. Het foam is gemaakt van gerecyclede eenhoorntranen en regenboogstof. Oké, misschien niet echt, maar je snapt het idee. Hij is ontworpen om jarenlang mee te gaan en je nacht na nacht te vervoeren naar dromenland.

Met de Mörgenn Hybrid Topper wordt elke nacht een feestje. Hij is zo comfortabel dat je niet meer wilt opstaan. Je zult het bed verlaten met spijt in je hart en een enorme glimlach op je gezicht. Het enige nadeel? Je zult je vrienden jaloers maken met jouw onweerstaanbare slaapplek.

Dus, waar wacht je nog op? Gooi die oude, saaie matras weg en omarm de revolutie van de Mörgenn Hybrid Topper. Het is tijd om te slapen als een koning, of een koningin, en elke nacht te genieten van een persoonlijke slaapervaring. Wie zei dat slapen saai was? Met de Mörgenn Hybrid Topper wordt het een avontuur waar je naar uitkijkt!

209,00
Op voorraad
Vrijblijvend adviesgesprek + inmeetservice op locatie
Maatwerk = 100% mogelijk; we kunnen alles naar wens aanpassen
Payment
Specificaties
Gewicht
15 g
Afmetingen
200 × 180 × 7 cm
Maat

180×200

Delivery Timeframe

1-2, weeks